Ven klinikken tilbyr alt innen hudpleie, injeksjoner,

og kosmetisk dermatologisk behandling

Filler

Les mer

Hva er Juvederm?

Juvederm er en gele bestående av ikke-animalsk hyaluronsyre som er svært lik kroppens egen hyaluronsyre. Juvederm gir umiddelbart synlige resultater og har en langvarig – men ikke permanent effekt. Juvederm kommer i flere varianter, avhengig av område som behandles. Dette gjør det mulig å skreddersy en behandling etter individuelle behov.

Før behandling kan man få bedøvelse, en lokal krem som smøres på 20-30 min før behandlingen. Da må du som kunde møte opp minst 20 min før timen for å kunne få bedøvelse. Noen områder trengs ikke bedøvelse. Områder som kan være litt ekstra følsomme er rundt munnen, lepper, kjeve og hake. 

Vi setter av 60 min til en fillerbehandling. 

Med filler fra juvederm kan man skreddersy en behandling ut fra dine behov. Ønsker man fuktighet? Ønsker man et løft? Ønsker man mere definisjon og markerte partier? Ønsker man å forebygge og redusere volumtap? Ut i fra dine ønsker og anatomiske trekk kan vi sette opp en individuell behandling der man kombinerer flere områder og teknikker, og ulike typer av Juvederm. 

Det er anbefalt før en behandling å ha en konsultasjon der man planlegger et behandlingsforløp. Hvor mange behandlinger, ca pris, og der man går gjennom helseskjema. Under en konsultasjon vil behandler kunne se hva er det som er mulig, og hva det som vil passe til akkurat deg. 

Bivirkinger/komplikasjoner: Det er vanlig å bli øm og hoven etter en behandling med filler. De mest vanlige komplikasjonene er blåflekk, klumper / ansamling av produkt, ujevnheter, infeksjon  og allergisk reaksjon.

Sjeldne komplikasjoner er okkulasjon, at man injiserer filler i en blodåre som stenger for blodforsyningen, blodpropp, granulomer(fremmedlegemed reaksjon) og biofilm. 

Kontraindikasjoner: Gravide, ammende, ved sykdom, kjente vepse allergi, nedsatt immunforsvar, diabetes, multi allergikere, kreft, aktive hudbetennelse, herpes. 

Etter behandling: Unngå å ta på innstikksområdet på 4-6 timer. Unngå makeup første dagen. Unngå alkohol og trening den første dagen. 

Varighet: Varigheten på en fillerbehandling er avhengig av hvordan område som behandles med hvilken type filler av juvederm. Mengden som blir satt spiller også en rolle. Hyaluronsyren brytes ned da den ikke er permanent. Et resultat kan være fra ca 4-18 mnd. 

Feks ved førstegangs leppe behandling er det anbefalt flere behandlinger for å bygge opp leppen og forlenge varigheten på formen. 

Vi tar alltid før og etter bilder. Du må også fylle ut et helseskjema før behandling. Vi har 20 års aldersgrense.

 

Hylase

Les mer

Dette er et legemiddel som brukes for å fjerne filler- hyaluronsyre. Kommer du fra en annen klinikk og ønsker å rette opp eller fjerne gammel filler må du ha legekonsultasjon først. Dette skjer via en sikret link der du fyller ut et helseerklæringsskjema for å få godkjenning på legemiddlet.

Hyalase brukes også hvis det oppstår en akutt okkulasjon, at filleren stenger for blodforsyningen til et vevsområde i huden. Da må behandler i samråd med lege sette hyalase for å kunne bryte ned filleren og gjenopprette blodforsyning til det området

Muskelhemmende
Les mer

Det kreves obligatorisk vurdering hos lege før behandling med medikamenter som botulinum toksin. For deg betyr dette at du må ha en forhåndskonsultasjon hos vår lege før du booker time til behandling. Dette skjer via at du får tilsendt en sikret link med skjema du skal fylle ut og sende tilbake til oss, deretter vurderer legen skjemaet med helseopplysningene fortløpende og gir rask tilbakemelding på om du kan få utført behandlingen. Dette kan gjøres når og hvor som helst og tar kun få minutter. Svært enkelt, effektivt og trygt. Når du har fått godkjenningen får du time til behandling hos en av våre erfarne kosmetiske dermatologiske sykepleiere. Det vil bli tatt før og etter bilder. Aldersgrense 20 år. Pris for legekonsultasjon 100kr. 

Legekonsultasjonen betales ved første behandling, 100kr i tillegg til prisen. Gyldighet 12 mnd.

Vår lege er Dr. Fjesme. 

Alle våre behandlere har gått gjennom flere kurs og komplikasjons kurs med leverandør og lege. 

Utførelse: Etter du har fått din godkjenning av legen, møter du opp frisk til din time. Der vil vi ta før bilde, gå gjennom helseskjema og selve prosedyren før vi starter. Du har også mulighet til å stille spørsmål. 

Middelet injiseres med en engangssprøyte med en svært tynn spiss. Denne behandlingen er skånsom og gjør ikke vondt. 

Varighet: Vi setter av 30 min, men selve behandlingen ta noen minutter. 

Effekten varer i gjennomsnitt 3-5 mnd etter første gangs behandling. For å vedlikeholde optimal effekt bør man beregne og gjenta behandlingen 2-4 ganger i året. Resultater fra vitenskapelige studier med Botox brukt mot rynker tyder imidlertid på at effekten varer lenger etter hver ny behandling. Det er også fint å kombinere flere områder slik at flere muskler blir påvirket og kan forlenge varigheten. 

Bivirkninger: Det er svært få og sjeldnet at det oppstår bivirkninger av behandling med botulinum toksin. Det du kan oppleve er ømhet på selve innstikkstedet, en liten blodutredelse, lettere hodepine og noen ganger tunge øyelokk i 1-2 uker. Siden effekten av botulinum toksin ikke er varig, er også bivirkninger forbigående. 

Kontraindikasjoner: Gravide, ammende, nevromuskulære sykdommer, autoimmune sykdommer, sykdom, infeksjoner og ved evt tidligere uønskede reaksjoner. 

Etter behandling: Det tar gjerne noen dager får du kjenner og ser resultatet av behandlingen, men det kan ta opp til to uker før fullt resultat er synlig. Vi setter opp kontrolltime mellom 2-3 uker etter behandlingen. 

Ikke påfør sminke samme dag, unngå trening de første 24 timene, unngå å massere og trykke på behandlet område, unngå å legge deg ned på 6 timer. Ta kontakt med klinikken om du lurer på noe eller opplever ubehag. 

Neostrata Peel

Les mer

Ved bruk av Neostrata sine peelinger kan vi jobbe med ulik hudproblematikk. 

 • Reduserer rynker
 • Reduserer kviser
 • Reduserer arr
 • Fjerner pigmentflekker
 • Gir en jevnere hudtone
 • Gir huden glød
 • Gjør huden spenstigere og strammere

Det er ulike grader av peeling. De sterkeste går dypere og vil gi enda bedre resultater, men gir også noe mer ubehag med rødhet, sårhet og flassing, og forlenget tilhelingstid. Det er anbefalt å starte med de mere overfladiske og så gå over til dypere peelinger etterhvert når huden er klar for det. 

Vi anbefaler deg å bruke spesialprodukter fra samme serie slik at rekonvalesenstiden gir minst mulig ubehag og du får et optimalt utbytte av behandlingen.

Ved sterk peeling tar prosessen ca syv dager: behandlingsdagen, to dager med stramhet i ansiktet, to-tre dager med mye flassing og frem til huden er huden er fullstendig helet. Du kan nå glede deg over et flott resultat. Du vil også oppleve at du får bedre effekt av hudprodukter, og makeupen sitter bedre.

Ved de mildeste peelingene kan du oppleve lett rødhet etterpå, men ikke mer enn at du kan feks gå rett tilbake til jobb. Det kan være smart å planlegge tidspunktet for sterke peelinger, slik at flasseperioden å tre dager ikke ytterligere plagsom for deg.

Du må bruke høy solfaktor etter behandlingen og ikke sitte i direkte sollys i minst et døgn etter behandlingen.

Vi anbefaler jevnlig peelinger med mild til moderat styrke. For optimal effekt anbefaler vi 3-6 runder med peelingen som en kur, og så vedlikeholding etterpå. 

Vi tilbyr flere typer peelinger fra Neostrata. Glycolic  20%-70%, Retinol Peel, Mandelic + citric acid 30% og Citric acid 30%.

Green Peel

Les mer

Green Peel® er medisinsk utviklet peeling, utviklet på 100 % naturlige virkestoffer, uten kjemiske virkestoffer som irriterer huden. En real treningsøkt som optimaliserer hudens funksjoner fra innerst til ytterst til økt stryke, sunnhet og spenst.

Green Peel® er kraftig vevsoppstrammende og bekjemper tidlig aldring og tap av spenst. Synlig bedring på uren hud, akne, arr, ujevn hudtone, pigmenter avhengig av årsak, solskadet, grå og gusten hud og store porer.

100% NATURLIG

Green Peel® inneholder KUN rene planter og urter, blant annet Aloe Vera, Blæretang, Spirulina. Mange blir overrasket over at en så effektiv og dyptvirkende peeling kan være helt naturlig. Gjennom den unike sammensetningen av urter, behandles huden med høykonsentrerte næringsstoffer, beroligende/helende/regnereende virkning, samtidig som urtene er svært rensende og stimulerende.

 1. GREEN PEEL® FRESH UP

Den milde metoden for bedre glød og antirynke. Populært kalt «party peel» da huden får en så flott glød at du kan gå rett på fest. Samtidig setter behandlingen i gang prosesser som bremser aldring, bedrer opptak av aktive virkestoffer og forbedrer uren hud.  Unik behandling til sensitiv og tynn aldrende hud da den styrker hudbarrieren.

 1. GREEN PEEL® ENERGY

En dypere variant og passer ypperlig for de som trenger dypere antirynke. Effektiv på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Vil kunne være litt rød etterpå, men som regel ikke verre enn at du kan gå på fest neste dag. Passer perfekt for den travle mann/kvinne som ønsker en svært effektiv behandling uten å begrense hverdagen.

* Etter en Green Peel behandling er det nødvendig å kjøpe med seg et aftercare kit med 3 produkter, 650 kr. Kan også kjøpes i vanlig størrelse og brukes i flere månder. Dette kommer av at behandlingen fortsetter hjemme. 

Fotona Laser

Les mer

Fotona Dynamis SP Pro

Fotona er markedets mest moderne laser og man kan utføre flere typer laserbehandlinger. Fjerne arr, aknearr og strekkmerker, redusere poser under øynene, ansiktsløft, redusere rynker, tightning i ansikt eller på kropp, gi økt leppevolum, fettfjerning, redusere porer og akne. Laseren jobber svært godt med å redusere pigmenter, sprengte blodkar og hårfjerning. 

Konsultasjon behandling

Les mer

Konsultasjon bookes gjerne før en behandling hvis man er i tvil om hva som passer og hva som kan gjøres. Her vil en av våre erfarne behandlere gå gjennom helseskjema med deg, dine ønsker og tanker, og så komme med forslag på hvilke behandlinger du som pasient kan få utført. Her kan vi sette sammen en behandlingsplan som forløper seg over en tid og antatt kostnader.

AquaGold – The Golden cocktail

Les mer

AquaGold kalles ofte «The Golden Cocktail»  og er desidert det hotteste innen medisinsk hudpleie fra USA hvor kjendiser som bl.a. Kim Kardashian bruker Aqua Gold i sin månedlige hudpleierutine.

I AquaGold ampullen blandes en skreddersydd cocktail som inneholder en mengde vitaminer, antioksidanter, mineraler, micro-næringsstoffer, muskelavslappende og hyaluronsyre (fukt). Ampullen stemples ned i huden på 0,66 mm dybde og infuseres i det øverste hudlaget ved hjelp av 20 nanotynne, hule, gullbelagte nåler.

Behandlingen er en ren hudbehandling laget for å gi huden glød og fukt. Den minsker porestørrelsen og forbedrer hudstrukturen samt gir en “plumping-effekt”.

AquaGold finetouch er ment som en siste finish for huden og er veldig godt egnet for de bittesmå rynkene rundt øynene samt porene i T-sonen. Behandlingen kan også minske rødhet og redusere ansiktssvette.

Har du større hudproblemer, dypere linjer eller lignende vil vi alltid anbefale andre behandlinger først og heller avslutte med Aquagold. Behandlingen vil ikke påvirke mimikken. Vi kan utføre behandlingen på ansikt, hals og bryst. Effektens varigheten fra behandlingen vil variere fra person til person avhengig av alder, biologi og hvor godt man tar vare på egen hud. Resultat som fukt og glød i huden har en lengre varighet enn resultatet på porene. Det er fint å få kombinere denne behandlingen med andre behandlinger og hjemmeprodukter for å forlenge effekten, anbefalt er 3 ganger i året. 

Kontraindikasjoner: Gravide, ammende, hudinfeksjoner, sår i huden, og aktive hudproblemer.

Profhilo

Les mer

Behandlingen for deg som vil oppgradere huden din på en trygg og skånsomt måte. 

Profilho er et helt nytt Bio-stimulerende og oppstrammende behandling som gir langvarig resultat, den definerer ansiktet, gir en oppstramming av huden og et løft i ansiktet. 

Profhilo virker hudregenererende, stoffet virker rensende på cellene ved å øke sirkulasjonen og fjerne frie radikaler. Den er anerkjent for sin fuktighetsgivende effekt på cellene i huden. Den har som formål å revitalisere huden, gi deg en oppstrammende og konturerende effekt. 

Hvem er behandlingen egnet for?

Den passer for deg som har livløs/slapp hud, med dårlig sirkulasjon, en hud som er dehydrert og tørr. Den passer veldig godt for en hud som har opplevd mye stress som trenger mere definisjon og oppstramming. Profhilo er også egnet på en hud med strekkmerker og arr. 

Anbefalt behandlingsplan for best effekt er 1-3 behandlinger med 2-4 ukers mellomrom. Du trenger ingen bedøvelse i forkant av denne behandlingen da det få innstikk med en egangsspiss. 

Det er ikke rapportert andre bivirkninger enn at blåflekker kan oppstå og at det kan forekomme hevelse ved innstikkstedet i 1-2 dager. 

Dermapen

Les mer

Dermapen er en effektiv behandling for alle typer hud. Ved behandling med Dermapen (micro-needling) kan du få en friskere, glattere og mer spenstig hud.

Dermapen er en revolusjonerende behandling innen hudterapi. Ved bruk av micro-needeling stimulerer vi huden til å øke kollagenproduksjonen og starter hudens reparasjonsprosesser så den fornyer seg selv og gir deg ny frisk hud.  

Allerede etter en behandling ser du forbedring i forhold til aldringsstegn på huden og du vil se økt vitalitet og glød. Dermapen brukes også til å behandle arr i huden etter akne, skader eller strekkmerker. Dette krever flere behandlinger, men allerede fra tredje behandling vil du se resultater. 

Hva kan behandles med dermapen?

 • oppstramming av huden, hudforbedring
 • pigmenteringer
 • akne arr
 • fine linjer, også rundt øyne og munn
 • forminsker store porer
 • jevner og myker opp strekkmerker
 • bedring av kirurgiske og traumatiske arr
 • Ny, glødende hudoverflate

 

Dermapen penetrerer huden ca 90 ganger per sekund, og har en justerbar nåldybde fra 0,25 mm til 2,5 mm, avhengig av området som skal behandles.

Effekten skjer gradvis etter hver behandling. 3-5 behandlinger gir vanligvis de beste resultatene. Behandlingen kan gjentas hver 4-6. uke og det tar ca 30-45 minutter å behandle et ansikt. 

Etter behandling vil du bli varm og lett til medium rød (solbrentrød) i huden. Dette vil forsvinne i løpet av det første døgn, og du kan bruke make-up etter et døgn. Du bør bruke solfaktor og skal unngå soling en periode etter behandlingen. Det er svært anbefalt å bruke tilpasset hudpleieprodukter for å reparere huden, og for å bedre resultatet. 

Kontraindikasjoner er bent akne, gravide, ammende, dermatitt, herpes, synlige hudbetennelse og hudskader, og aktiv eksem.

Skinbooster

Les mer

Juvéderm® VOLITE injiserbar hudkvalitetsbehandling som kan bidra til bedre fukttilførsel i huden i opptil ni måneder. Den kan brukes i ansiktet og på halsen, brystet og hendene for å:

 • gjøre huden smidigere
 • gjøre fine linjer mindre fremtredende
 • tilføre fukt
 • glatte ut huden

Juvederm Hydrate/Volite består av hyaluronsyre, som finnes naturlig i huden. Hyaluronsyren i Juvederm Hydrate/Volite er mye mer tyntflyttende enn hyaluronsyren som finnes i fillere og gir derfor ingen volum/forstørrende effekt. Hyaluronsyre tiltrekker fukt og kan brukes til å gi huden fuktighet innenfra i tillegg til at den øker elastisiteten og kan gi huden en fin glød.

Før en av våre behandlere utfører behandlingen kan du få påført lokalbedøvende krem, da må du møte opp 20-30 min før selve timen din. Vi utfører behandlingen med en steril engangspiss, med mange små overflatiske innstikk i overhuden. Vi kan behandle ansikt, hals, bryst, armer og hender. Det er anbefalt å ta flere behandlinger, og gjerne kombinere med andre hudpleie behandlinger og hjemmeprodukter for optimalisere og forlenge effekten. Vi anbefaler 1-4 runder med behandlingen, med 2-8 ukers mellomrom, før man vedlikeholder hver 12 mnd. 

Litt hevelse og ømhet er vanlig og det kan forekommer blåflekker. Kontraindikasjoner er gravide, ammende, ved sykdom, kjente vepse allergi, nedsatt immunforsvar, diabetes, multi allergikere, kreft, aktive hudbetennelse, herpes.

Elixir Peel

Les mer

Elixir Cosmeceuticals klinikkbehandlinger gir raske og effektive resultater. Det er en trygg behandling som gir lite nedetid og en umiddelbar hudfornyelse med glattere, jevnere og friskere hudtone.

 

Hvem bør gjøre en klinikkbehanding?
Alle Elixir behandlingene fremmer en hudfornyelse som gir en glattere og jevnere hudtone. Vi har sammensatt flere kombinasjoner av fruktsyrer, med ulike fokusområder, for en mer spesifikk behandling.

 

ANTI-AGE PEEL

Ideell peeling for de med tegn til aldring, fine linjer, solskader og grov hud. 

Behandler:
– Solskader
– Fine linjer og rynker
– Ujevn pigmentering
– Grov og livløs hud

 

ANTI-PIGMENT PEEL

Ideell peeling for de med ujevn pigmentering og misfarging forårsaket av solskader og Melasma. 

Behandler:
– Ujevnt pigmentering
– Solskader
– Melasma

 

ANTI-ACNE PEEL

Ideell peeling for de som sliter med akne, rosacea, solskader, fine linjer, sensitiv hud og pigmentering. 

Behandler:
– Akne og komedoner
– Melasma
– Sensitiv hud
– Fet/kombinasjonshud

 

Vi anbefaler ikke salongbehandlinger til gravide og ammende.

Retinol Peel

Les mer

NeoStrata Retinol Peel er en avansert peeling som inneholder retinol og et såkalt

Retinol Boosting Complex (RBC) som består av to volumstimulerende ingredienser patentert av NeoStrata.

 

Peelingen:

-Eksfolierer huden

-Gjør fine linjer og rynker mindre fremtredende

-Bidrar til å redusere akne

-Gir fastere hud og en jevnere hudtone

 

NeoStrata retinolpeeling passer perfekt til hud med aldringstegn eller ujevn hudtone og hud som er rammet av akne og urenheter. Peelingen påføres på klinikken og vaskes av hjemme.

 

Peelingen forårsaker synlig flassing ca. 2-3 dager etter behandling, og dette er helt normalt. Vi anbefaler at behandlingen gjentas hver 6. til 8 uke.

Reetinolpeelingen kan med fordel brukes vekselvis med NeoStrata AHA-peeling.

 

Ikke for gravide og ammende.

Sunekos

Les mer

Sunekos

PRX-t33

Les mer

Nålefri Biorevitaliserende behandling

PRX (PRX-T33) er en peel som passer for personer i alle aldre og ulike hudtyper. Behandlingen er lite smertefull og i motsetning til andre tradisjonelle peelinger vil du flasse minimalt.

 

PRX-T33 består av to hovedingredienser, TCA-syre og en liten dose hydrogenperoksid. Behandlingen har som formål å beskytte det øverste hudlaget, samtidig som at du får stimulert og gjenopplivet hudvevet i de dypere hudlagene.

 

Hvem passer en behandling med PRX for?

PRX kan brukes til å behandle både ansikt og kropp. Behandlingen passer bra for deg som har problemer med:

-Tørr hud

-Pigmenteringer

-Strekkmerker

-Arr

-Linjer og overfladiske rynker

 

En behandling med PRX passer godt for deg som ønsker en hudforyngende behandling uten nåler. Den passer også godt i kombinasjon med andre behandlinger, som microneedling. 

For optimalt resultat anbefaler vi 3-6 behandlinger med noen ukers mellomrom. 

Ikke for gravide og ammende.